In memoriam Fred Timmermans


Fred tijdens de uitreiking van zijn diploma van Bachelor in de Cultuurwetenschappen
Fred tijdens de uitreiking van zijn diploma van Bachelor in de Cultuurwetenschappen

Op 20 juni is onze penningmeester Fred Timmermans overleden. Alhoewel zijn overlijden vanwege gezondheidsproblemen niet onverwacht is, blijft het gemis onverminderd groot. Zijn lege plaats in het bestuur is wel weer bezet en zijn taken zijn overgenomen door anderen, maar het gemis blijft omdat de collega-bestuurder in de loop van de tijd een vriend werd en de vriend een goede vriend en het is altijd hard en pijnlijk om afscheid te moeten nemen van een goede vriend als Fred.
Fred zat zolang in het bestuur van studentenvereniging ValC-hof, dat niemand daar zich een tijd zonder Fred kan herinneren. Hij was een zekerheid, een ankerpunt. Fred was niet alleen  een man van oplossingen en beslissingen, maar zeker ook van diplomatie en empathie. Hij was de initiator van de oprichting van onze filosofiegroep en een belangrijke motor bij de organisatie van het jaarlijks symposium voor studenten Cultuurwetenschappen van de Open Universiteit, dat in Nijmegen plaatsvindt.

Fred, wij wensen  Akke, je kinderen, alle andere familieleden en al je vrienden veel sterkte toe en wij heffen het glas om je te bedanken voor al de vriendschap en gezelligheid die we van je kregen, voor je inzet, voor de lange en fijne gesprekken, voor je interesse in ons, je wijze opmerkingen, je originele oplossingen voor lastige problemen en voor alle tijd die we samen mochten doorbrengen. Waar deze reis je ook naar toe brengt, het ga je goed!

De crematie vindt donderdag plaats. Hieronder de gegevens:

Het afscheid is op donderdag 25 juni om 13u30 in de Boszaal van crematorium Jonkerbos, Weg door Jonkerbos 51 Nijmegen.

Fred hield van bloemen maar geeft de voorkeur aan een donatie aan het KWF.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.