locatie symposium “Angst!”


 

kop angstHet symposium vindt zoals elk jaar plaats op de campus van de Radboud Universiteit Nijmegen. De precieze locatie is het Linnaeusgebouw aan de Heyendaalse weg, dus niet aan het Mercatorpad bij de Erasmustoren in de buurt, zoals de laatste jaren!. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het symposium wordt dan volger.

Hieronder alvast de plattegrond van de campus waar het symposium zal plaatsvinden : het Linaeusgebouw bevindt zich aan de rechterkant van de Heyendaalse weg (nr 137 op de kaart). Klik op de kaart om deze te kunnen vergroten.

plattegrond_radboud

Eén gedachte over “locatie symposium “Angst!””

  • Beste Tineke,

    Het terrein waar de collegezalen zich bevinden ligt tegenover het studiecentrum Nijmegen van de Open Universiteit. dus aan de andere kant van de Erasmusweg. Op deze site onder de kop studiecentrum is er een Google maps die je groter en kleiner kunt maken. Als je de route wilt weten kun je via Google Maps de route vragen naar de Erasmusweg in Nijmegen. Vlakbij de Erasmustoren (heel groot, dus die kun je niet missen) zijn er verschillende parkeervelden.

    Tot vrijdag

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.