inschrijven symposium “Vertel!”

HET SYMPOSIUM IS VOLGEBOEKT

Voor deelname dienen leden van de studentenverenigingen Utile Dulci en ValC-hof 27,50 en overige deelnemers 30,– over te maken ten name van A.M.T. Dolle op NL73ABNA05227956 84 met vermelding van uw studentnummer. Uw inschrijving is pas definitief als het geld door de penningmeester ontvangen is. Wilt u ook vermelden voor wie u betaalt als de naam van de rekeninghouder niet overeenkomt met die van de deelnemer? U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 1 december. U ontvangt geen bevestiging en eenmaal betaald deelnamegeld wordt niet teruggestort. Ook introducés zijn welkom! Eventuele verder informatie via www.valc-hof.nl/symposium of de organiserende studentenverenigingen:
cwvalchof@hotmail.com
secrutiledulci@gmail.com

17 Replies to “inschrijven symposium “Vertel!””

 1. Ik ben op de hoogte gebracht van dit symposium, door één van uw leerlingen, zij weet echter zelf niet zeker of ze kan op die datum. Zou ik als introducé ook welkom zijn zonder mijn connectie?

  • Beste Jolie,

   Iedereen die interesse heeft in het onderwerp en de bijdrage betaald is welkom. Indien u in de plaats komt van iemand kunt u dat altijd even aangeven.

 2. Goede middag,
  ik heb net 30 euro overgemaakt voor het symposium op 11/12. Ik ben vergeten op mijn studentennummer te vermelden. Hoe kan ik dit oplossen?
  met vriendelijke groet John Vermaas (851862350).

  • Beste Anneline, de juiste aanvangstijd stond inderdaad nog niet vermeld. Er is nu een pagina met het programma aangemaakt. U kunt nu alles vinden onder de kop symposium. De aanvangstijd is 10u met ontvangst met koffie en thee. De inleiding van Jeroen Vanheste begint om 10u45.

   met vriendelijke groeten

   Eddy

 3. ik wil 11 december 2015 , nog deelnemen. Kan ik vandaag nog het bedrag overschrijven, en mij aanmelden als student?
  Bedankt. groet, Hélène

  • Beste Helène,

   Sorry voor het wachten. We zitten helaas al sinds eind november vol. Je kunt natuurlijk altijd op een wachtlijst gezet worden maar de kans dat je er rtussen komt is helaas niet erg groot

   met vriendelijke groeten

   Eddy
   ValC-hof

 4. Is er nog een plekje vrij? Iemand hier in Groningen wil erg graag deelnemen.
  Ze kwam er alleen te laat achter dat dit symposium wordt georganiseerd.
  Zelf heb ik al een kaartje, ze kan mee als introducee.

 5. Ik realiseer me ineens dat ik niet doorgegeven heb dat ik geen gluten verdraag. Kan daar nog iets mee of toch maar zelf iets meenemen?
  Vast dank voor jullie moeite en tot a.s. vrijdag!
  Vriendelijke groeten, Irene

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.