Literatuurgroep

Helaas zijn we er ook dit jaar niet in geslaagd voldoende deelnemers te vinden voor een literatuurgroep. In het studiejaar 2018 – 2019 proberen we het opnieuw.

Blijf dit volgen op deze website.  Ook niet-leden en mensen die niet aan de Open Universiteit studeren kunnen deelnemen. Heb je interesse stuur dan een mail naar cwvalchof@hotmail.com of laat onderaan deze pagina een reactie achter

De bijeenkomsten worden elk jaar georganiseerd rond een bepaald thema in de literatuur en in het kader van deze bijeenkomsten worden een aantal boeken gelezen en zorgt iedereen in de mate van het mogelijke voor bijkomende informatie en relevante artikels die met de andere deelnemers van de bijeenkomsten werden gedeeld. Zodoende ontstaat een goed beeld van de plaats van auteurs en hun werken in de canon van de literatuurgeschiedenis.

Locatie en aanvangstijd
De agenda voor de bijeenkomsten en de gekozen werken zullen te zijner tijd bekend worden gemaakt. De bijeenkomsten literatuur hebben plaats in het studiecentrum Nijmegen van de Open Universiteit.  Het aanvangstijdstip is 19u en de bijeenkomst duurt tot 21u30.